Siitä on taas aikaa ku viimeksi täällä ollu.

Edellinen vuosi oli surkea suoraan sanottuna ja siihen on myös mahtunut ilonaiheita, mutta enimmäkseen elämä on potkinut persauksille kunnolla. Toivoin tästä vuodesta parempaa ja menestyksekästä.

Loppuvuoden huipennus oli kosinta, joka oli kuin sadusta. Nykyiseen mieheeni tutustuin viime vuonna työharjoitteupaikassa, jossa hän kuljetti leipää kauppoihin ja ravintoloihin ympäri kaupunkia. katseita aloimme vaihdella jo ekalla tapaamisella, mutta silloin emme vielä uskaltaneet tehdä aloitteita, koska pelkäsimme toistemme olevan varattuja, mutta toisin kävi kun hän sai kuulla ihastumiseni häntä kohtaan ja sen jälkeen vaihdoimme numerot ja aloimme jutella ja suunnittelimme tapaamista töitten ulkopuolella. Ekan treffien jälkeen tämä rakkaustarinamme alkoi, nyt olemme olleet jo reilu kk kihloissa. 

Alkuvuoden olen ollut työharjoittelussa ja alkaa loppua minultakin ammattikoulu ja kohti aikuistumista ja työllistymistä alkaa. Voin sanoa etten ole ikinä ollut hyvä koulutehtävissä ja niiden teoissa, mutta jotenkin niistäki ollaan aina selvitty. 

Lähiaikoina olen lähdössä Ruotsin risteilylle kihlattuni kanssa ja se on meidän yhteinen lomamatka.

Olisi niin paljon kerrottavaa, mutta ei tiedä mistä aloittaa.

Mutta näillä eväillä mennään.

Seuraavia päivityksiä odotellessa, Jenna