On taas aikaa kulunut tämän parissa..... Syynä on masennus ja niiden seurauksena tulleet romahduskohtaukset.

Mutta en puhu siitä sen enempää vaan siirrymme suoraan aiheeseen, joka ikävä kyllä liittyy ylempään tekstiin, eli masennukseen. 

 

Masennus, se kuulostaa jo valmiiksi nii surulliselta ja ahdistavalta. Masennuksesta ei välttämättä pääse ikinä eroon, ainakin luulisin niin voin toki olla väärässäki. Se ei välttämättä näy päällepäi, mutta masennuksen aiheutuva itsetuhoisuus eli viiltely voi näkyä. Olen itse sairastanut ja sairastan edelleen lievää masennusta, johon kuuluvat romahduskohtaukset eli syystä tai toisesta alkaa itkemään hillittömästi ja toine asia, joka masennus aiheuttaa minussa on se, että itken joskus tyhmilleki asioille sekä syrjään vetäytyminen. syömishäiriö ei vaikuta minussa mitenkään, kun minulla on masennus. Ne fiilikset, jotka masennukseen kuuluu, ovat itseasiassa ihan p****, yksinäinen, vihattu ja välinpitämätön sekä ei kiinnostava. Nää on mulle tosi rankkoja aiheita, mutta näin minun on helppo purkaa vihaa itsessäni ja masennustani, jotta se masennus helpottaisi des hetkeksi. Jotkut purkavat masennustaan tekemällä viiltelyjä, juomalla tai jättämättä syömättä.

Masennukseen on keksitty lääkkeitä ja asinatuntijoille puhumista jne jne. Mut hyvin harva jättää menemättä lääkärille tai hakea apua masennukseensa. ja tärkein tukipilari ja tukiverkosto on vanhemmat <3 sekä ystävät <3

60009__depression_p.jpg

Näihin ikäviin aiheisiin jäädään ja jatkamme ens kerralla viimistää 16.02.17. Se ois MORJENS

Johanna Xo